2005/09/17

La Ut'I 2005 - Innovaciona't


Del 27 de setembre al 6 d’octubre de 2006, Igualada acollirà la 3ª. Edició de la Ut’I, la Universitat de Tardor d’Igualada i Comarca de l’Anoia.

Aquest projecte, nascut l’any 2003, de la mà de la Jove Cambra Internacional d’Igualada, centrarà l’edició d’enguany en la Innovació, sota el lema Innovaciona’t.

Durant aquests 10 dies, s’esdevindran 11 activitats, la majoria d’elles conferències, centrades en la innovació com a eix central però aplicat a diferents sectors i àmbits, com l’esport, l’educació, la llar, la cooperació o el món empresarial.

Vull destacar aquest projecte, no sols pel fet de què hi participo, puntualment, dins la comissió acadèmica, sinó també per la trascendència que té que un projecte nascut i dirigit des de l’associacionisme i amb una gestió totalment “voluntària” es consolidi any rere any, com ho demostra el recolzament rebut per totes les administracions (ajuntament, consell comarcal, diputació de barcelona i generalitat), per les empreses patrocinadores (mes de 10) i la col·laboració de diferents entitats com el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, l’IES Milà i Fontanals o el Cine-Club, entre d’altres.

Totes les xerrades es duran a terme en el marc de l’EUETII, coorganitzadora de l’esdevenient.

Podeu consultar el programa complet a la seva web www.la-uti.net.

Entre els participants hi destaquen, entre d’altres, la cuinera Carme Ruscalleda, l’ex-directiu del FC Barcelona, Sandro Rosell, Sergio Cantos, de La Salle o Oscar Sbert, de TMB.

En definitiva, un projecte d'elevat i interessant contingut, però un exemple mes de la força que té l'associacionisme i la seva professionalitat en el disseny, planificació i gestió de projectes.

No hay comentarios: