2007/01/24

Conferència 25-1-07

Per aquest proper dijous, 26 de gener, i emmarcat en les accions de difusió del Centre Tecnològic ASCAMM (http://formacio.ascamm.com) s'ha organitzat una conferència al voltant de la Direcció de Projectes.

En aquesta ocasió, la conferència és coorganitzada amb les Escoles Universitàries Gimbernat (http://www.eugimbernat.com), a Sant Cugat, amb qui ASCAMM ha dissenyat i organitzat el Postgrau en Direcció de Projectes, i es durà a terme a les seves instal·lacions (Avgda. Generaliat, s/n. Polígon Can Sant Joan. 08174 Sant Cugat del Vallés, al costat de TVE)
.

La conferència porta per títol “La gestió de projectes europeus. Principals reptes i característiques.

Eines col·laboratives de Treball per al Suport de Projectes" i comptarà amb dues presentacions:
  • "La gestió de Projectes Europeus. El Rol del Director de Projectes", a càrrec del Dr. Ricard Jiménez. Responsable Científic d’ASCAMM i Director de R+D de Plastia. Doctor en Ciències Físiques
  • " PROCEMM. Cas pràctic d’ús i aplicació d’eines col·laboratives per al suport de projectes europeus", a càrrec d'un servidor, en Ramon Costa. Director de Formació i Transferència d’ASCAMM. Enginyer en Informàtica. Professor Associat UPC i EU Gimbernat. Membre del Project Management Institute.
Aquesta tindrà lloc a les 19:00 del vespre i es pot inscriure-s'hi a l'adreça de correu shernandez@ascamm.com

1 comentario:

Anónimo dijo...

Sóc un alumne del curs del postgrau de direcció de projectes, i la primera impressió ha sigut molt bona. Nomes portem un dia de treball, però trobo que serà un curs molt dinàmic on es pot aprofitar molt tot el que s'apren.