2008/04/13

Ets emprenedor? Emprenem.cat

No és la primera vegada, ni serà l'última, que aprofito aquest blog per a fer difusió sobre les activitats de la Jove Cambra Internacional d'Igualada (http://www.jcigualada.org/) o de la Federació Catalana (http://www.jci.cat/).

En anteriors ocasions, he parlat d'activitats organitzades tant a nivell local com nacional en les que he tingut ocasió de participar i col·laborar, com són la Universitat de Tardor d'Igualada i el Fórum de Joves Emprenedors per anomenar-ne dos.

El cert és que el meu primer post, tal i com altres vegades ja he esmentat va ser sobre el Fórum de Joves Emprenedors.

I és que una cosa que no es pot negar sobre la nostra organització, la Jove Cambra Internacional (http://www.jci.cat/) és que es promou el lideratge i l'emprenedoria (social, empresarial, cultural,...) dels seus membres però sobretot del seu entorn (local, nacional i internacional).

Per això, durant l'any es duen a terme diferents programes, a tots els àmbits.

I en el cas del 2008, la participació de la Jove Cambra d'Igualada serà molt significativa.

D'una banda, per què un dels principals programes, el Premi BBP al Millor Pla d'Empresa de Catalunya 2008 és liderat per la nostra Jove Cambra local, amb l'Abel Ruiz, al capdavant.

Però també participem, activament en el CYEA, Premi al Millor Jove Emprenedor Creatiu de Catalunya 2008 i també organitzarem la segona edició del BNE - Business Network Event, en el marc de la Fira d'Igualada, del setembre, tal i com ja vam fer l'any passat.


Podria parlar molt d'aquests projectes, però prefereixo convidar-vos a què visiteu la web local, http://www.jcigualada.org/ i també, i com a novetat d'aquest any, la web que la Federació, sota la coordinació del Vicepresident de Promoció Empresarial i Professional , el Pep Morera, membre la JCI Igualada, ha impulsat, www.emprenem.cat, el portal que agrupa la informació de totes aquestes iniciatives.

No hay comentarios: