2009/07/12

Curs a la Universitat d’Estiu d’Igualada

El pasat dimecres, i dins de la III Edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada, vam iniciar el curs ‘Persones i Organitzacions. Com millorar la productivitat de les organitzacions amb la tecnologia’. (http://ramoncosta.blogspot.com/2009/06/universitat-destiu-digualada-curs.html).

Per segon any, tinc el plaer de coordinar i participar en la docència d’un curs.

L’any passat, va ser en nom de la Jove Cambra d’Igualada (www.jcigualada.cat) i aquest any, en nom del Centre d’Innovació en Productivitat (www.centreproductivitat.cat).

image

En aquest mateix bloc, ja n’havia parlat:

http://ramoncosta.blogspot.com/2008/07/la-universitat-destiu-digualada-i-la.html

http://ramoncosta.blogspot.com/2009/06/universitat-destiu-digualada-curs.html

Dimecres, la sessió va anar a càrrec d’un servidor, Ramon Costa,(www.facebook.com/ramon.costa), fent la introducció al mateix, d’en Xavier Hernanz, company del Centre d’Innovació i d’en Joan Llopart, de Raona (www.raona.com), i es va centrar en les eines de comunicació d’una organització (correu electrònic, missatgeria instantània, àudio i video conferència, …) i sobretot en la seva gestió i ús integrat.

El divendres, ens vam centrar en les eines i tecnologies de col·laboració (espais col·laboratius, intranets-extranets, reunions virtuals, eines d’edició col·laborativa, blocs i wikis,…, on vaig comptar amb la participació, a mes d’un servidor, d’en Jaume Catarineu(http://www.facebook.com/jaume.catarineu), d’Ubiquat Technologies (www.ubiquat.com).

A l’espai compartit http://www.slideshare.net/event/univ-estiu-igualada-persones-i-organitzacions hi podreu trobar tot el material utilitzat en el curs.

Aprofito, però, per posar, el material didàctic de la meva sessió del divendres.

 

Demà, dilluns serà el torn del Diego Gómez, company del Centre d’Innovació, també, i de l’Albert Riba (http://www.facebook.com/albert.riba), de Kinetical, www.kinetical.com, (http://albertriba.blogspot.com) i del Josep Gras, de G2 Software (www.g2soft.com), on tractaran les eines i tecnologies de la mobilitat i la seva aplicació pràctica a les organitzacions.

I el dimarts, el torn serà un altre cop pel Diego Gómez, amb el seminari sobre les “Millors pràctiques en la gestió del correu electrònic” i per un servidor, per a fer la síntesi i cloenda del curs.

Aprofitant les eines web 2.0, com el Twitter i el TwitPic, vaig publicar alguna foto ‘in situ’ de les sessions: (www.twitter.com/ramoncosta).

No hay comentarios: