2011/03/06

Darreres activitats de TICAnoia: Innovació, eCommerce i l’Igualada Digital

Ja fa uns quants dies que cercava temps per a compartir amb els lectors del meu blog, el resum de les darreres activitats que hem dut a terme des de la Comissió TIC de la UEA, TICAnoia (www.ticanoia.cat).

image

Ara fa dues setmanes, el dimarts, 22 de febrer, vam organitzar dues de les actuacions ‘tradicionals’ de TICAnoia.

I dic tradicionals, per què en el cas del Cafè Digital “Innovació i Empresa” era la 7a Edició i en el cas del Dinar Networking, la 4a.

Podem dir, per tant, que són dues activitats consolidades.

En el primer cas, vam centrar el cafè al voltant del comerç electrònic i com aquest canvia i impacta en els processos operatius d’una empresa.

Per això, vam comptar amb les intervencions de Llorenç Palomas, de Trilogi (www.trilogi.com), empresa igualadina ‘internacional’ especialitzada en la implantació de solucions d’e-commerce, i del community manager de Munich Sports, Màrius Cirera, qui ens va introduïr l’experiència de Munich MyWay (www.munichmyway.com).

Cal dir, primer de tot, que el cafè va aixecar molta expectació i vam superar, d’escreix, el límit de 20 assistents, que ens marquem per a fer els cafès amb petit comitè. En segon lloc, també cal reconèixer que les xerrades no van decebre (al contari) i tothom va coincidir a destacar l’interès del tema.

Aprofito per a compartir el material que van utilitzar el Llorenç i el Màrius, respectivament, i que també podeu consultar a la docuteca de TICAnoia (http://www.ticanoia.cat/articles-mostra-1984-cat-docuteca_presentacions.htm).

I pel migdia, vam tenir ocasió de compartir, tot dinant amb diferents empresaris i professionals TIC de la comarca, tant d’empreses tecnològiques com d’empreses no TIC, el projecte de desplegament de la fibra òptica que s’està duent a Igualada, impulsat per l’Ajuntament i amb el suport i col·laboració de TICAnoia, a través d’IGLU, associació tecnològica d’Igualada (www.iglu.cat).

Mostro a continuació, la informació del projecte que, val a dir, considero no només interessant sinó indispensable per la nostra ciutat si volem que esdevingui competitiva en aquest entorn de la Societat de la Informació i el Coneixement o en el que també anomentem l’economia Digital.

No hay comentarios: