2011/10/24

El material de la conferència “L’Empresa a la Xarxa”, a Sant Boi de Llobregat (20-10-2011)

El passat dijous vaig tenir ocasió de participar al seminari-taller “L’empresa a la Xarxa”, organitzat per CORESSA (Ajt. de Sant Boi de Llobregat), juntament amb les experiències de ColumbusIT i Trabber.

image

En el meu cas, l’objectiu de la meva xerrada era donar una visió global sobre la presència de les empreses a la xarxa i proposar/orientar sobre l’estratègia a seguir en aquesta incorporació als canals 2.0.

Com que la sessió va ser molt pràctica, vaig proposar als assistents de què publicaria un material mes estés en el blog, i que incloc a continuació:

Així mateix, aprofito, també, per a compartir l’esquema de treball que vaig utilitzar durant la xerrada.

El esquema de apoyo que use en mi presentacion sobre Empresa y Web 2.0, en Sant Boi de Llobregat

No hay comentarios: