2012/12/10

Taula Rodona #CanyaAlCancer (15.12.12)

Ara fa unes setmanes, des de la Jove Cambra d’Igualada, www.jcigualada.org (entitat de la que he estat membre actiu durant molts anys i ara, senador), em van proposar de col·laborar en un programa de suport a La Marató (http://www.tv3.cat/marato/) d’enguany, centrada en la lluita contra el càncer i la recerca en aquest àmbit.

En el meu cas em vaig responsabilitzar d’organitzar una taula rodona on puguéssim exposar diferents punts de vista de la lluita contra el càncer, a través de professionals de la salut, pacients i familiars de pacients.

Serà aquest dissabte, 15 de desembre, a 2/4 de 12, a la biblioteca de l’Ateneu Igualadí

JCI-TaulaRodona-20121215-Butlleti

Malauradament, al final jo no hi podré assistir, doncs estaré de postoperatori, a l’hospital, de la meva segona intervenció de càncer, prevista per aquest dimecres, 12 de desembre, però em faria molta il·lusió que hi puguéssiu assistir.

Si voleu apuntar-vos, via facebook: event

No hay comentarios: