2013/09/03

Guies de suport a les empreses: estratègia, processos, iProductivitat

Ja som a les portes d'un nou curs acadèmic.

En pocs dies, tots els centres educatius, de les escoles d'infantil, primària i secundària, fins a les universitats iniciaran, de nou, les seves activitats.

En el meu cas, això suposa, entre d'altres, reemprendre les classes a les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà (www.eug.es), al Grau d'Informàtica i Serveis.

Durant el primer semestre impartiré l'assignatura de "Metodologia de Consultoria de Negocios Orientats als Serveis", conjuntament amb l'Alfons Ramos. I durant el segon, l'assignatura de "Gestió de Projectes", conjuntament amb el Marc Barà i l'Elisa Salvador.

Revisant el material i documents complementaris per aquest primer semestre, he repescat un conjunt de guies que va elaborar ACC1O com a suport a les empreses a l'hora de desenvolupar la seva estratègia, innovació,...

Moltes d'aquestes guies són material complementari que proposem als estudiants de la nostra assignatura al llarg dels 5 temes que la composen (Introducció a la Consultoria, Estratègia i Desplegament, Gestió del Canvi, Gestió per Processos i PMO i BVPS).

I m'ha semblat interessant de compartir algunes de les referències a aquestes guies d'ACC1O:

Estratègia:

Manual pràctic per al disseny i desenvolupament de l'estratègia

iProductivitat:

http://www.anella.cat/web/portal/eines/-/custom_publisher/6UgO/27052889/iProductivitat-les-TIC-per-incrementar-el-rendiment-de-les-persones

iProductivitat, les TIC per incrementar el rendiment de les persones

Gestió per processos:

Podeu trobar aquestes i moltes mes guies a l'Anella. http://www.anella.cat/eines

image

No hay comentarios: