2014/04/03

“En Joan té cuques a la sang”

(Post publicat al meu blog www.canyaalcancer.net)

“En Miquel té 11 anys i només espera fer els 12 perquè els seus pares el deixin ser del Facebook i aconseguir, per fi, una habitació per a ell sol.
Però un dia, els pares d’en Miquel arriben a casa i li expliquen que el seu germà, en Joan, està malalt: sembla que unes cuques se li han ficat a la sang.
En Miquel no entén com pot ser que uns animals salvatges estiguin lluitant dins del cos del seu germà petit i té por que es fiquin també dins seu.
l’ajuda dels seus avis, oncles i pares, en Miquel comprendrà que el seu germà té càncer i que ell és una peça importantíssima perquè tot surti bé.”

D’aquesta manera s’introdueix l’argument del llibre “En Joan té cuques a la sang”, escrit per la Rosanna Mirapeix Sastre, a qui conec de fa uns anys, per raons professionals.

Portada_DEF

Un llibre que la Rosanna presentarà avui a "la llibreria “La Impossible”, al carrer Provença, 232, de Barcelona, a les 19:00 i que podeu trobar i comprar a través de Miret Editorial: http://www.mireteditorial.com/producto/en_joan_te_cuques_a_la_sang/

I vull afegir, a més, que l’autora ha renunciat a tots els seus drets d’autora del llibre i els destina a l’associació AFANOC.

1 comentario:

Rosanna Mirapeix dijo...

Moltes gràcies Ramon per la difusió del conte: la veritat és que va anar molt bé a LA IMPOSSIBLE. Érem un munt de gent amb "en Joan..."