2015/10/25

Moltes felicitats, JCI (happy birthday, jaycees)

Ahir vaig tenir ocasió de participar, durant bona part del dia, en el Congrès Nacional de la JCI Catalunya, assistint una estona a l'assemblea general, al dinar amb els juniors i senadors de l'entitat i, per la tarda, a l'assemblea de senadors.

El Congrès, però, estava farcit de moltes més activitats (http://cn15.jci.cat) i, entre elles, la celebració, ahir, durant el sopar, dels aniversaris.

I dic aniversaris, per que aquest 2015 es celebren els 100 anys de la JCI (Junior Chamber International - www.jci.cc), els 50 de la presència a Espanya i, els darrers, amb el reconeixement explícit de la JCI Catalonia (www.jci.cat).


La nostra (la meva) jove cambra local, la JCI Igualada (www.jcigualada.cat), també ha complert, aquest any, els seu 40è aniversari de la fundació.He tingut el plaer, orgull i satisfacció de pertànyer a aquesta entitat des de l'any 1996, quan m'hi vaig incorporar i a la qual he pogut assumir diferents responsabilitats com la presidència local el 1999, o la direcció de la primera edició de la "Universitat de Tardor d'Igualada", la participació (i coordinació) del fòrum de joves emprenedors, des de la seva primera edició i durant 10 anys o la coordinació de l'àrea de formació del Congrès Mundial, a Barcelona, l'any 2001, entre d'altres.

Hi he fet molt amics (alguns malauradament ja 'perduts' - Jordi, Francesc...) i hi he viscut moltíssim. Hi vaig dedicar moltes hores. O, potser més, ben dit, hi vaig invertir moltes hores, per què el retorn va ser multiplicat.

I l'any 2005 vaig passar a formar-ne part de manera vitalícia, amb el meu reconeixement com a senador internacional.

És difícil d'explicar i transmetre el que fa una entitat com la jove cambra, però us asseguro que és tot un món d'oportunitats. I així ho expliciten tots els membres que durant aquest 100 anys n'han format part en més de 125 països.

Moltes felicitats, JCI. moltes felicitats, JCI Catalonia. I moltes felicitats, JCI Igualada.

Happy birthday, jaycees!

No hay comentarios: