2016/06/26

Curs de "Productivitat digital web i mobil" a l'escola d'estiu d'Igualada

L'onze de juliol comença el nou cicle de cursos d'estiu a Igualada, organitzat per l'Ajuntament, amb l'oferta d'un conjunt de 6 cursos que es duran a terme fins el divendres, 22.

En aquest enllaç podeu trobar la descripció de tot el programa: cursos
  • La Psicomorfologia facial           
  • Gestió del canvi a les organitzacions     
  • Productivitat web i mòbil amb la plataforma web de Microsoft
  • Redescobrint les plantes oblidades: tornen per quedar-se         
  • Programa de relacions interpersonals i creació d'equips d'alt rendiment            
  • Psiconeuroimmunologia (PNI), un nou enfoc en salut

I d'entre els diferents cursos, n'hi ha un que durem a terme des del MICProductivity i que tindré el plaer de coordinar i impartir, en la seva major part: "La productivitat digital web i mòbil amb la plataforma web de Microsoft"

El contingut girarà al voltant de l'ús i aplicació pràctica del conjunt de les aplicacions i serveis online de Microsoft al voltant d'Outlook, OneDrive / Dropbox, Word-Excel-PowerPoint i OneNote online, i Wunderlist i Skype, entre d'altres.

I tant des del punt de vista de treball des d'un navegador web, com també des d'un dispositiu mòbil (tauleta o smartphone amb plataforma Windows, iOS o Android).

El curs s'impartirà al Campus Universitari d'Igualada.

El programa complert es pot consultar a  http://www.igualada.cat/ca/regidories/dinamitzacio-economica/universitats/cursos-destiu-igualada-2016/productivitat-digital-web-i-mobil-amb-la-plataforma-web-de-microsoft i les inscripcions estan obertes fins el 8 de juliol a l'enllaç http://usuaris.igualada.cat/

No hay comentarios: