2009/04/30

Concurs 3.000 euros a debat (JC Igualada)

D’aquí a pocs dies s’iniciarà el concurs “3.000 euros a debat”, organitzat per la Jove Cambra d’Iguadala (ww.jcigualada.cat) i  obert a tots els joves de la comarca de l’Anoia.

image

Les inscripcions estan obertes fins el proper 5 de maig i hi poden participar tots els anoiencs d’entre 18 i 40 anys.

L’equip guanyador d’aquest I Concurs de Debat Jove de l’Anoia s’emportarà 3.000 euros de premi.

image

És un concurs destinat a tots els joves d’entre 18 i 40 anys que hagin nascut i/o resideixin a l’Anoia, on es pretén que els joves demostrin i perfeccionin les seves habilitats en oratòria i debat, eines de comunicació claus pel creixement tant personal com professional.

L’objectiu que perseguexix l’entitat és, d’una banda, dotar la ciutat d’un concurs de debat d’alt nivell, amb un jurat qualificat (del que m’honora dir que en formaré part, com a formador de la Jove Cambra Internacional) i una base formativa pels participants que assegurarà la qualitat del concurs, i, de l’altra, donar una oportunitat a les noves generacions perquè s’expressin, opinin i demostrin la seva inquietud pels temes d’actualitat.

La proposta neix de la convicció que falta crear un gran esdeveniment socio-cultural adreçat als joves a la nostra comarca i pretén implicar-los a debatre sobre els principals problemes i temes d’actualitat, tant locals com d’àmbit estatal. La finalitat última és fer que siguin partícips del necessari debat social que cal per millorar el nostre entorn.

El concurs es durà a terme durant el mes de maig.

Els dies 9 i 16 es faran les semifinals eliminatòries, de les quals en sortiran els 2 finalistes que disputaran la gran final, el dia 23 de maig, al Museu de la Pell d’Igualada.

Per tal de garantir la qualitat dels debats, la Jove Cambra oferirà a tots els participants dos cursos: oratòria i tècniques de debat. 8 hores de formació de mans de reconeguts formadors de l’Institut de Formació de la Jove Cambra de Catalunya que impartiran coneixements d’oratòria, llenguatge no verbal, tècniques de debat, comunicació, etc.

Per inscripcions i mes informació, us podeu adreçar a la webd del porgrama: http://www.3000eurosadebat.cat/.

No hay comentarios: