2009/05/11

Reunió de treball de TICAnoia a Vic

Ara fa uns dies que no escrivia res en el bloc sobre l’activitat de TICAnoia, oi?

ticanoia

Els darrers posts van ser sobre el 1r Dinar Networking d’Empreses TIC de l’Anoia (link), el passat mes de gener, la xerrada sobre la carrera del professional TIC (link) del desembre i les altres es remonten als mesos d’octubre i novembre (link1, link2).

I el cert és que hem fet moltes coses, des del mes de gener.

Enlloc d’enumerar-les, us proposo que les consulteu a la web de TICAnoia (www.ticanoia.cat), descarregant-vos el dossier de presentació: Dossier presentació Comissió TIC Anoia.

També podeu apuntar-vos al grup de treball dels Professionals TIC de l’Anoia, al Facebook (http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=106111435594)

Els Professionals TIC de l'Anoia

El que sí que volia comentar és la reunió de treball que vam mantenir ahir, dissabte, a VIC, coincidint amb l’eWeek (http://www.e-weekvic.cat/) i la 1a edició TIC que s’hi organitzava.

image

FiraTIC

Aprofitant aquest esdeveniment, vam organitzar una reunió a Vic amb l’associació TICOSona (http://www.ticosona.cat/), amb l’objectiu de compartir experiències entre les dues organitzacions.

Finalment, vam comptar, també, amb la participació de CATIC i un representant del que serà, en poc temps, segur, l’associació empresarial TIC del Berguedà.

En concret, els participants de la reunió vam ser:

  • Per part de TICAnoia, en Jaumel Balcells (Praktics), Manel López (CEINA), Jaume Catarineu (Ubiquat i vocal, també, del Col·legi Oficial d’Engineria en Informàtica de Catalunya) i un servidor, en Ramon Costa, com a president de TICAnoia.
  • Per part de TICOsona, la seva presidenta, la Meritxell Feu (iFeu Informàtica) i el David Abad (SoftVic).
  • Per part de CATIC, hi van participar el Xavier Soler, Director del CATIC i en Josep, en nom de Sistemes d’Organització i patro de la Fundació, el Josep Obiols.
  • I finalment, com comentava, vam comptar, també, amb la participació del Lluís Brusset, en representació d’un grup d’empreses que volen posar en marxa una experiència semblant al Berguedà.

I vam comptar, a mes, durant una estona, de la companyia del Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, de la Generalitat de Catalunya, el Jordi Bosch.

Grup

D’entre els diferents temes tractats, vam posar en comú les diferents activitats que organitzem, des de cada territori i l’orientació i objectius de treball, que en el cas de TICAnoia i TICOsona, són molt semblants, com és lògic.

Cal destacar que en el cas de TICOsona, aquesta està constituïda com una associació empresarial, mentre que TICAnoia té la forma de comissió de treball dins de la Unió Empresarial de l’Anoia (www.uea.cat).

El cas de CATIC és diferent, ja que està constituïda com una Fundació, amb una sèrie de patrons i té uns objectius de treball diferents. CATIC s’ha incorporat, ara fa unes setmanes, a la xarxa de Centres Tecnològics de la Generalitat.

Es va constatar la idoneïtat de repetir aquestes trobades entres les diferents associacions empresarial i posar en marxa accions conjuntes de divulgació i organització d’accions tant per a les empreses com per als professionals.

De ben segur, que aviat podrem presentar activitats conjuntes.

Per part nostre, des de TICAnoia, la propera activitat estarà enmarcada dins de la Trobada Empresarial de la UEA on es lliurarà el 1r Premi TIC (http://www.ticanoia.cat/articles-mostra-1973-cat-premis_tic.htm)

I a finals d’aquest mes, ja tindrem publicada a la web, la primera versió del directori d’empreses TIC de la comarca, a partir de les dades que les diferents empreses ens han donat a través de la web (http://www.ticanoia.cat/gestor_formularis-mostrar_formulari-1-cat-enquesta_empreses_tic.htm).

No hay comentarios: