2009/06/09

Universitat d’Estiu d’Igualada: Curs ‘Persones i Organitzacions: PRoductivitat i tecnologies

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i en especial, aplicacions de comunicació com el correu electrònic, la missatgeria instantània, eines d’audio i videoconferència poden agilitzar, enormement, els procesos de col·laboració i treball en equip a les nostres empreses.

A mes, l’ús i aplicació de solucions col·laboratives, que ens permeten de compartir ‘online’ documents, arxius, informació en general; que ens faciliten l’edició ‘a la vegada’ d’aquests documents, sense haver d’estar físicament junts i en el mateix lloc, ens aporten un important conjunt de beneficis.

I el mateix ens passa amb totes les tecnologies i aplicacions de suport a la mobilitat: poder accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a les meves dades, documents, informes de l’empresa, correu electrònic i estar accessible i localitzable (si volem), trencant les barreres físiques de ser al despatx.

Ara bé, totes aquestes eines ens aporten una millora de la productivitat i ens ajudes a ser mes eficients, sempre i quan les utilitzem de manera adequada.

És per això, que el curs que durem a terme dins la III Edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada, “Persones i Organitzacions. Productivitat i Tecnologies” pretèn donar a conéixer als assistents, les millors pràctiques en l’ús d’aquestes tecnologies.

image

Durant les 15 hores del curs veurem diferents eines i aplicacions:

  • la integració i ús conjunt d’eines de comunicació (missatgeria instantània, àudio i videoconferència, telefonia mòbil i fixa, correu electrònic,…)
  • eines de col·laboració (espais col·laboratius, intranet-extranet, entorns online, reunions virtuals,…)
  • solucions de mobilitat per a la força de vendes, gestió de serveis,…
  • i un seminari sobre les millors pràctiques i recomenacions de com treballar amb el correu electrònic

El curs és impartit pel Centre d’Innovació en Productivitat (www.centreproductivitat.cat) i coordinat per un servidor i tindrà lloc del 8 al 14, per les tardes.

microsoftCENTER

Podeu consultar el programa complet a http://revistaigualada.cat/url/pdf08/curs_10.pdf

image

I la matriculació al mateix es pot fer a la pàgina de la Universitat: http://revistaigualada.cat/url/matricula.htm

No hay comentarios: