2006/07/16

Learning by Feeling. Forum Joves Emprenedors

Ara fa justament un any que vaig decidir posar en marxa el meu weblog, e[k]ips.net, al voltant de la Direcció de Projectes i Equips de Treball.

I va ser impulsat per una reflexió de ja feia temps, però amb l’espurna del post “Fórum de Joves Emprenedors” de la Jove Cambra Internacional de Catalunya (http://www.jovescambres.org) i el meu primer article va girar al voltant del Fórum.

Ara fa una setmana vam finalitzar la vuitena edició del Fórum, aquest any organitzat per la Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès(http://www.jcivilafranca.org) , i dut a terme en un paratge immillorable, a Castellet i la Gornal.

I he volgut “commemorar” l’aniversari amb un article sobre el Fórum.
Bé, mes que sobre el Fórum, sobre les seves conseqüències.

El tercer dia del Fórum, a l’Àgora, vaig comentar que dues claus de l’èxit d’aquesta acadèmia de formació són que “no es pot repetir” i “les vivències que t’emportes”.

I és aquesta darrera el que demostra el fet diferencia del Fórum respecte altres accions de formació que es puguin dur a terme.

Els participants s’emporten una vivència, tres dies compartits amb els companys, els formadors, l’organització.
Tres dies intensos d’activitat, de poc dormir, d’aprenentatge, de compartir experiències,..., en definitiva uns records.

Aquesta és la formació que sempre m’ha agradat impartir.
El “learning by feeling” que en dic jo.
Segurament és un terme que no existeix, però ja m’enteneu, oi?


I què vam fer al Fórum?

No us ho puc explicar.S’ha de viure i sentir (“Feel”).



1 comentario:

XaBi dijo...

Hola Ramón, soc un dels participants del Fòrum, ha trobat per casualitat el blog, i ha estat una sopresa molt grata veure que esteu a la moda en temes tecnológics i d'internet.

Ara ja tinc un nou blog per visitar :D