2007/05/07

Revisant els PDSIC

Aquest passat divendres, va tenir lloc a les oficines de Localret una reunió de treball per analitzar i revisar la metodologia i desenvolupament dels Plans Directors per a la Societat de la Informació i el Coneixement que duu a terme el consorci.

La sessió de treball va estar coordinada per l'Institut de Govern i Administració Pública de la UAB i hi van participar, per part de Localret, el Borja Rius, la Marta Almela i el Lluís Just, coordinadors dels darrers PDSIC que ha dut a terme Localret.

I com a 'experts' de les comissions de treball d'aquests plans hi van participar el Lucio Villasol (per l'àmbit d'eGovern), el David Ferrer (per l'àmbit de les Infrastructures) i un servidor, Ramon Costa (per l'àmbit de Promoció Econòmica).

La sessió va permetre fer una revisió crítica dels diferents elements metodològics d'aquests plans, així com de les eines i tècniques utilitzades per a la seva elaboració, fent un èmfasi important en el foment del procés participatiu de la ciutadania en aquests.

Per part meva, vaig poder aportar l'experiència acumulada en la direcció del PDSI d'Igualada i la meva participació, com a expert de l'àmbit de Promoció Econòmica dels PDSIC de Manlleu, Castellar del Vallès, Malgrat de Mar, Vallès Oriental i El Vendrell.

Per a consultar mes informació sobre els PDSI podeu accedir a Localret-PDSI

Un exercici interessant.
Sempre és important, i diu molt de l'organització, que revisa les seves activitats per a dur a terme processos de millora contínua.

1 comentario:

Borja Rius dijo...

Esperem que gràcies al treball del Ramon, de la resta d'experts i de la gent del IGOP, aconseguim optimitzar l'aplicació i resultats dels PDSI.