2007/09/14

A la JCI Ecuador (Quito)

Aprofitant la meva esta a Quito, per a impartir un curs sobre "Digitalització d'Empreses i Planificació de Sistemes d'Informació", vaig tenir ocasió de conèixer a diferents juniors de la Jove Cambra Internacional d'Ecuador (JCI Quito).

En concret, va ser amb les Joves Cambres de Quito (http://www.jciquito.org/), Quito
Metropolitano i amb el president la Jove Cambra de Santo Domingo.

D'una banda, el dimarts, 11 de setembre, em vaig reunir en un sopar de treball amb el President Local i el Past-president de la Jove Cambra Internacional de Quito, Sebastian Castro i Simón Zambrano, a qui vaig fer lliurament, en nom del president local de la JCI Igualada, l'Abel Ruiz, d'unes bosses commemoratives de l'organització del Congrès Nacional 2006 a Igualada i d'unes samarretes de l'entitat.
Posteriorment, vaig tenir ocasió de participar, en qualitat de senador de la Jove Cambra Internacional, en la seva reunió de capítol, on vaig tenir ocasió de dirigir-me als juniors de l'entitat i explicar-los les activitats i realitat de la Jove Cambra Internacional d'Igualada i Catalunya.
A aquesta reunió, també hi va assistir en John Milton, President de la Jove Cambra de Santo Domingo, qui va venir acompanyat de Matt Booth, junior de la Jove Cambra de Iowa, assessor del president nacional d'aquest país (JCI USA).

Va ser, doncs, una reunió internacional, amb la participació de juniors de 3 països: Ecuador, EEUU i Catalunya.

Un cop finalitzada la reunió, vaig tenir ocasió de compartir una llarga estona amb els júniors i senadors presents, entre ells, en Juan Peñaherrera, Alex Fabricio Jaramillo, Katty Cobo, Vladimir Davalos, "Willi", entre d'altres, o en Juan Ramiro Paredes, nou júnior a qui vaig tenir l'honor d'imposar-li el pin de l'entitat.

Aquesta trobada va servir per a posar les bases a futures col·laboracions i projectes conjunts entre aquesta jove cambra local i les joves cambres locals catalanes, com per exemple, l'organització d'una ronda de negocis empresarials 'virtualment' amb la JCI de Sao Paulo, un agermanament entre les nostres OLMs,...

L'endemà, dimecres, 12 de setembre, vaig participar a la reunió de Capítol de la JCI Quito Metropolitano, encapçalada pel seu president local, Ricardo Sandoval.



















Del diàleg amb els juniors ecuatorians vaig poder conèixer projectes socials que estan emprenent com la Guarderia o les Biblioteques Populars, o les accions de formació que estan duent a terme.

No hay comentarios: