2007/09/02

Ultimant la Ut'I 2007 i el BNE

Ahir, dissabte, 1 de setembre, a la seu de la Jove Cambra Internacional d'Igualada, va tenir lloc una reunió per tal d'ultimar/presentar els darrers detalls de dos importants projectes de l'Entitat.

D'una banda, tot és a punt per a iniciar-se la 5a edició de la Ut'I, la Universitat de Tardor d'Igualada, que enguany centrarà les diferents ponències al voltant de "El canvi climàtic".

Amb aquests cinc anys, ja podem parlar d'un projecte totalment consolidat a la nostra ciutat i comarca. La inauguració serà el proper 25 de setembre.

De l'altra, i emmarcat dins de la Fira Multisectorial d'Igualada, la JCI Igualada, organitzarà la 1a. Edició del BNE (Business Networking Event), durant el matí del dissabte, 22 de setembre.

Aquest projecte, inèdit a la nostra ciutat, com també a nivell de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, és una proposta innovadora i àgil per a facilitar l'increment de contactes empresarials i comercials a qualsevol empresa.

Els dos directors d'aquests projectes, el Jordi Vives i el Magí Senserrich, respectivament, van presentar a diferents membres de la junta i juniors de l'entitat, l'estat de l'organització dels dos esdeveniments.

Per a consultar mes detalls sobre qualsevol dels dos projectes, podeu accedir a la web de l'entitat: www.jcigualada.org.

L'organització d'activitats com aquesta demostra que el voluntariat no està regit amb la professionalitat, i que des de l'aportació voluntària es poden assolir importants projectes, a nivell cultural, educatiu, professional,...









No hay comentarios: