2008/06/18

Conveni COEIC - UEA

Ahir dijous per la tarda, va tenir lloc la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Unió Empresarial de l'Anoia (http://www.uea.cat/) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica (http://www.coeic.org/).

L'acord formal va ser signat entre el President de la UEA, el Sr. Ramon Felip i el Degà del COEIC, el Sr. Toni Rodríguez i va comptar amb la participació de la Secretaria General de la UEA, la Sra. Agnès Prats i un servidor, en Ramon Costa, membre de la Junta Directiva del Col·legi.


A partir de l'acord, s'estableix un reconeixement mutu dels serveis d'ambdues entitats per als socis de la UEA i els col·legiats del COEIC, la disponibilitat de poder incorporar articles de l'àmbit de les TIC, la Societat de la Informació,..., a la revista de l'Associació, i, el mes important, segurament, la constitució de la Comissió TIC de la UEA, que comptarà amb la coordinació per part meva i amb la participació de diferents col·legiats de la comarca i representants d'empreses de la UEA.

La signatura d'aquest conveni és un pas mes en les activitats i actuacions que el COEIC ha anat duent a terme a la comarca en els últims anys, de la mà dels qui han estat el seus Delegats Territorials, el Lleonard del Río i un servidor com per exemple, la participació en l'elaboració del Pla Director de Societat de la Informació d'Igualada, participació en les 5 edicions de la Universitat de Tardor d'Igualada i en diferents edicions de la Fira Virtual i Activa d'Igualada, organitzades, ambdues, per la Jove Cambra d'Igualada.

Amb la creació de la Comissió TIC, es pretèn disposar d'un nou instrument a la ciutat, des del que puguem reflexionar sobre la situació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, la Societat de la Informació i la seva aplicació tant a les empreses com al territori, i proposar i impulsar, des d'aquest marc, actuacions de treball en aquest sentit.

Posteriorment, i aprofitant la visita del Degà a la nostra ciutat, vam dur a terme una trobada-sopar amb alguns del col·legiats a la nostra ciutat, Igualada: el Lleonard del Río, el David Carballo, el Jaume Catarineu, i un servidor, Ramon Costa, on vam repassar les diferents actuacions que el Col·legi està duent a terme a nivell nacional.


No hay comentarios: