2008/11/13

La meva xerrada sobre 'Blocs corporatius'


Aquest matí he tingut ocasió de dur a terme una xerrada/ponència sobre els blocs corporatius, emmarcada en una jornada coorganitzada entre el Parc Tecnològic del Vallès (www.ptv.es) i el Centre d’Innovació en Productivitat (www.productivitycenter.org).


La meva intervenció estava orientada a donar una visió general i marc de referència sobre la Web 2.0, els blocs i la seva aplicació corporativa i, sobretot, en presentar les diferències entre els blocs corporatius i la web corporativa d’una organització i les millors pràctiques a l’hora de posar en marxa un bloc corporatiu.

També he aprofitat per presentar 3 exemples de blocs corporatiu:

No us explico tot els temes que he tractat, ja que els podeu consultar a la presentació que he fet i que teniu disponible en aquest link: http://cid-03b0b06c49f32174.skydrive.live.com/browse.aspx/PTV-CIP-2008-11-13?uc=2

També hi trobareu el material de la resta de presentacions del matí: els blocs com a eina de comunicació interna, la sindicació de continguts i diferents exemples.

Us convido, a mes, a visitar el bloc que ha presentat Jordi Granell, del Dpt. de Justícia: http://gestioconeixement.blogspot.com/


Espero que us sigui d'interès!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ramon, molt interessant.
Una petita aportació, quan parles del Jordi del Dept. de Justícia, suposo que parles de l'amic Jordi Graells! Bona feina Ramon

Anónimo dijo...

Vaig assistir a la Jornada de Blocs corporatius i la veritat és que va ser engrescadora i molt interessant, sobretot per la sensació d'aire fresc.
Fent referència a tot aquest tema avui m'ha arribat un document que potser és d'interès per vosaltres sobre un estudi de xarxes socials fet per Didac Margaix (APEI).

http://eprints.rclis.org/archive/00015106/01/informeapeiwebsocial.pdf

Gràcies per la vostra tasca!

Borja Rius dijo...

bones, no em puc descarregar els documents. només m'ha passat a mi?

Borja Rius dijo...

ja he pogut. des de explorer. amb el firefox no es pot. : ((