2008/11/13

La meva xerrada sobre 'Blocs corporatius'


Aquest matí he tingut ocasió de dur a terme una xerrada/ponència sobre els blocs corporatius, emmarcada en una jornada coorganitzada entre el Parc Tecnològic del Vallès (www.ptv.es) i el Centre d’Innovació en Productivitat (www.productivitycenter.org).


La meva intervenció estava orientada a donar una visió general i marc de referència sobre la Web 2.0, els blocs i la seva aplicació corporativa i, sobretot, en presentar les diferències entre els blocs corporatius i la web corporativa d’una organització i les millors pràctiques a l’hora de posar en marxa un bloc corporatiu.

També he aprofitat per presentar 3 exemples de blocs corporatiu:

No us explico tot els temes que he tractat, ja que els podeu consultar a la presentació que he fet i que teniu disponible en aquest link: http://cid-03b0b06c49f32174.skydrive.live.com/browse.aspx/PTV-CIP-2008-11-13?uc=2

També hi trobareu el material de la resta de presentacions del matí: els blocs com a eina de comunicació interna, la sindicació de continguts i diferents exemples.

Us convido, a mes, a visitar el bloc que ha presentat Jordi Granell, del Dpt. de Justícia: http://gestioconeixement.blogspot.com/


Espero que us sigui d'interès!

4 comentarios:

Ricard Espelt dijo...

Ramon, molt interessant.
Una petita aportació, quan parles del Jordi del Dept. de Justícia, suposo que parles de l'amic Jordi Graells! Bona feina Ramon

Conxi Caro dijo...

Vaig assistir a la Jornada de Blocs corporatius i la veritat és que va ser engrescadora i molt interessant, sobretot per la sensació d'aire fresc.
Fent referència a tot aquest tema avui m'ha arribat un document que potser és d'interès per vosaltres sobre un estudi de xarxes socials fet per Didac Margaix (APEI).

http://eprints.rclis.org/archive/00015106/01/informeapeiwebsocial.pdf

Gràcies per la vostra tasca!

Borja dijo...

bones, no em puc descarregar els documents. només m'ha passat a mi?

Borja dijo...

ja he pogut. des de explorer. amb el firefox no es pot. : ((