2009/03/20

Acte de presentació del HitBarcelona a les empreses i associacions TIC - 26 de març - CaixaForum

Aquest esdeveniment, el Hit Barcelona se celebrarà a Barcelona del 17 al 19 de juny, i representa una decidida aposta per la innovació tecnològica i empresarial com un factor clau per assegurar el creixement i la competitivitat de la nostra economia.

És fruït d'una iniciativa promoguda pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i està organitzada pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i Fira de Barcelona.  

La cimera està estructurada en dues àrees:

- Plenary Congress, un espai per a la reflexió, en el qual conferenciants de primera línia mundial reflexionaran sobre les claus de la innovació i la creativitat.

- Innovation Marketplace, una zona d'interacció, enfocada a tres dels sectors amb major potencial de creixement: Telecom, Cleantech i Healthcare, on es parlarà del sector i es facilitarà el networking entre emprenedors, empreses, inversors amb l'objectiu d'impulsar projectes empresarials estratègics.

L'Innovation Marketplace del sector de Telecom, que compta amb la col·laboració de GSMA (associació mundial organitzadora del Mobile World Congress) com a partner estratègic, és una excel·lent oportunitat per compartir idees, projectes, models de negoci i tendències en comunicació mòbil per a capitalitzar la innovació més pionera i generar noves oportunitats de negoci. D'altra banda, el centre tecnològic Barcelona Digital coordina la participació del sector Telecom català en el HiT.

Amb motiu de la celebració d'aquesta cimera mundial s’ha planificat una sessió per al proper 26 de març de 2009 per poder informar de les oportunitats que proporcionarà a les empreses per impulsar la innovació.

Dia: 26 de març de 2009
Hora: 12:45 - 13:45h
Lloc: Auditori del CaixaForum - Centre Social i Cultural de l'Obra Social 
'la Caixa' (Av. Marqués de Comillas, 6-8. Metro Pl. Espanya)
Inscripcions: Emplenant el formulari.

1 comentario:

@JoakimVivas dijo...

Molt interessant! Intentaré estar-ne al cas i no faltar a la cita del Juny!!