2009/09/12

Dinar Networking TICAnoia i Taller 7x7 Eines TIC per Empreses

El curs ja ha començat de ple, i des de TICAnoia (www.ticanoia.cat) encarem, per aquest mes de setembre, dos esdeveniments molt significatius: el 2n Dinar Networking d’Empreses i Professionals TIC de l’Anoia i el Taller 7x7 Eines TIC per a les Empreses.

logo_ticanoia

D’una banda, el proper dimarts, 22 de setembre tindrà lloc el segon dinar networking TICAnoia (el primer va ser a finals de gener d’aquest any, http://www.ticanoia.cat/articles-mostra-1986-cat-i_dinar_networking_ticanoia.htm).

En aquests ocasió, comptarem amb un convidat d’honor, el  President del Parlament de Catalunya, el Sr. Ernest Benach, conegut per la seva vocació 2.0 i per l’impuls que ha donat al parlament en l’ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

A mes, tindrem ocasió de presentar el programa TIC.CAT, de la mà del Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Bosch.

image

El segon esdeveniment serà a la mateixa setmana, el divendres, 25 de setembre, a les 19:30.

Emmarcat dins la Fira de Setembre d’Igualda, durem a terme el taller ‘7x7 Eines TIC per Empreses’, després de l’èxit del taller ‘7x7 Internet per Empreses’ del mes de juny passat (http://ramoncosta.blogspot.com/2009/07/presentacio-material-del-7x7-internet.html).

En aquesta segona edició tractarem temes com els ERPs, el comerç electrònic, els BPMs o BI, però explicats en clau de negoci i de valor per a les organitzacions.

image

Podeu seguir totes les activitats i notícies de TICAnoia al nostre web (http://www.ticanoia.cat/articles-mostra-1971-cat-agenda_activitats.htm), accedir al material de les jornades a la docuteca (http://www.ticanoia.cat/articles-mostra-1984-cat-docuteca.htm).

També podeu afegir-nos al Twitter (www.twitter.com/ticanoia) i participar al grup del Facebook ‘Els professionals TIC de l’Anoia): http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=106111435594

No hay comentarios: