2009/10/04

Premis blocs Catalunya 2009

En els darrers mesos/anys, ja sigui per interés personal (com a blocaire i usuari d’eines 2.0), per raons professionals (xerrades i conferències organitzades pel Centre d’Innovació, TICAnoia, JCI…) o per raons acadèmiques (EADA, Doctorat, UPC,…), m’ha tocat explicar què és la web 2.0, les seves principals eines i tecnologies (blocs, wikis, xarxes socials,…) i, sobretot, el seu ús i aplicació, personal i empresarial.

La millor manera de poder explicar què és un bloc (i les altres eines) és a través d’exemples.

En un post anterior al meu bloc personal (http://ramoncosta.blogspot.com/2008/12/exemples-de-blocs-corporatius.html), exposava una llista de blocs corporatius.

Ara caldria afegir-ne uns quants exemples mes, després que aquest divendres es lliuressin, per segon any, els premis als millors blocs de Catalunya.

La segona edició dels Premis Blocs Catalunya va comptar amb més de 600 blocs inscrits i es van rebre més de 20.000 votacions a través del web. D'aquestes votacions inicials en van sortir els deu blocs finalistes de cada categoria, d'entre els quals en va sortir el guanyador de cadascuna, que són aquests:

Sens dubte, quin millor exemple de què són els blocs, que els que han guanyat en aquesta edició, oi?

No hay comentarios: