2012/06/01

“Les TIC 2.0, com a motor de creixement i transformació de les empreses”

Aquest matí, tinc ocasió de participar a la II Jornada Annual d’ACCID (www.accid.org), a Reus, on intervinc en una de les sessions paral·leles, “El paper de les TIC en la transformació de les empreses. Les TIC 2.0 com a motor de creixement a les empreses”, convidat per la Comissió OSI d’ACCID i el Col·legi d’Economistes de Catalunya (http://comissioosi.wordpress.com/)

Comparteixo el document que vaig preparar per a la meva intervenció, ara fa unes setmanes.

Però també adjunto un seguit de materials i presentacions complementàries que detallen les diferents notes de la meva intervenció, a nivell de ‘Sistemes d’Informació i digitalització d’empreses” i “L’empresa 2.0”, que ja he utilitzat en alguna altra jornada I intervenció, darrerament o a les meves classes a EADA (www.eada.edu) en el programes Executius, i de les que he tret imatges de suport a la meva presentació d’aquest matí.

No hay comentarios: