2013/01/16

L’agnosticisme tecnològic (i de plataformes mòbils)

Quan m’acostumo a autodefinir, en l’àmbit professional TIC, em presento com ‘agnòstic’ tecnològic, cosa que sorprèn al meu entorn, però que intento aplicar amb la màxima serietat, defugint de fanatismes i dogmatisme en l’ús i aplicació d’una o alta tecnologia, productes, plataformes,.. i sense caure en “anti’s”.

I això ho aplico als diferents àmbits i intento donar exemple. Porto mes de 20 anys treballant amb plataformes Windows i m’hi sento molt còmode, però també tinc un Mac Book Air, he treballat amb una tauleta Android (de Samsung) i ara tinc un mini iPad i a nivell de telefonia mòbil tinc dos telèfons, actualment, amb plataforma Windows Phone i Android.

No puc parlar, en aquest sentit sobre iPhone o BlackBerry, per què no he tingut ocasió de treballar-hi amb profunditat i continuïtat.

I en tots els casos, la meva experiència ratifica el meu posicionament d’agnosticisme: totes les tecnologies tenen pros i contres, avantatges i inconvenients, mancances,.. en funció del que puguem necessitar per a les nostres tasques professionals i personals.

I em va fer gràcia veure, ara fa uns dies, un article d’opinió de l’Albert Cuesta, al Diari ARA, on precisament es definia també com a Agnòstic

image

http://www.ara.cat/premium/media/agnostic-cansat_0_826717376.html

I volia destacar/compartir amb vosaltres, un conjunt de quatre articles del mateix Albert on presenta, des del seu punt de vista, els avantatges i inconvenients que li veu al treball amb Windows Phone, iPhone, BlackBerry i Android, a nivell de telefonia mòbil

8 coses que m'agraden d'Android (i 8 que no)

12 coses que m'agraden de Windows Phone (i 6 que no m'agraden)

10 coses que m'agraden (i també em desagraden) de l'iPhone

10 coses que encara m'agraden dels BlackBerry (i 5 que no)

No hay comentarios: