2005/07/25

Fòrum de Joves Emprenenedors - JCI Catalunya


Ara fa uns dies vaig tenir ocasió de participar, un any mes, en l'edició del Fòrum de Joves Emprenedors, organitzat per la Jove Cambra Internacional de Catalunya (http://jovescambres.org) i la Jove Cambra de Lleida.

En aquesta, que era la vuitena edició, vaig tenir l'honor de poder formar part de l'equip de formadors i ser-ne el "headchoach" (cosa que haig d'agrair enormement als meus companys).


És per això que he cregut que seria la primera notícia que publicaria en aquest bloc recentment creat.
El Fòrum de Joves Emprenedors és un espai de formació i aprenentatge d'habilitats directives, dirigit a joves de Catalunya, que durant un cap de setmana, comparteixen molt mes que uns seminaris de formació.

Fidels al lema de la Jove Cambra, "la formació per l'acció", durant les mes de 48 hores del Fórum, els participants, una trentena en aquesta darrera edició tenen ocasió de participar en diferents seminaris, assistir a conferències i ponències i posar en pràctica les seves habilitats en activitats de "teamworking" a l'aire lliure.

Els seminaris coberts en aquesta edició del Fòrum, juntament amb els seus formadors responsables varen ser:
-- Direcció d'Equips de Projectes (Ramon Costa i Enric Sucarrats)
-- Innovació i Creativitat (Albert Riba i Isabel Pascual)
-- Presentacions eficaces (Jordi Simon i Xavier Falgar)
-- Motivació i Lideratge (Francesc Puertas i Marta Fernández)

Així mateix, vam comptar amb dos seminaris/taller sobre "Headhunting" i "Lideratge amb Compromís Social" impartits per en David Balaguer i en Yannis Lagos.

El teamwork va ser coordinat per l'Elisa Salvador, i tot l'equip va estar a les ordres de la vice-presidenta de formació d'enguany a les Joves Cambres de Catalunya, la Núria Puyané.





No hay comentarios: