2007/03/22

Desigual, una història que no és igual

Avui dijous, he tingut ocasió d'assistir a la primera xerrada organitzada per "Directius Anoia", i que ha comptat amb la participació del Director General de Desigual, Manel Adell.

D'entrada, volia destacar aquest esdeveniment per a recolzar una iniciativa que em sembla molt interessant i important: 'acostar a directius per a què puguin compartir la seva experiència amb d'altres directius i professionals'.

D'altra banda, volia remarcar alguna de les indicacions i notes que en Manel Adell ha remarcat de la seva experiència al capdavant de l'empresa Desigual.
D'entre els valors que ha destacat, cal remarcar, entre d'altres el seu producte, la importància del disseny i la creativitat, una imatge fresca, innovadora, la distribució a través de multicanal (botigues multimarca, grans centres, botigues pròpies,...) .

Tot i així, però, volia fer esment a una de les notes que ha comentat: la importància dels seus sistemes d'informació.

Sense ells no podrien disposar, en temps real, de tota la informació necessària per a controlar i prendre decisions.

Tal com Adell esmentava és imprescindible disposar d'una única foto, per tal que els esforços es dediquin al negoci i no a discutir sobre les diferents fotos i a qüestionar-ne les diferències.

Llàstima que moltes empreses encara no ho entenguin i segueixin amb uns sistemes d'informació totalment disgregats, sense interconnexió i amb processos d'integració manuals, amb tots els problemes que això comporta.

Confiem que el temps i experiències com les que avui ens explicava en Manel Adell ajudin a crear consciència i sensibilitzar els equips directius.

No hay comentarios: