2007/03/16

IGC 2007

D'aquí a un mes, el dilluns 19 d'abril arrenca una nova edició de l'IGC.

L'IGC és el congrés de referència sobre Innovació i Coneixement a la Societat Digital en Espanya, on es concentra innovació i coneixement, experiències i casos pràctics i els més avançats serveis i productes; convertint-se, així, en l'espai on empresaris, tècnics i agents socials troben les solucions per optimitzar els seus recursos i aprofitar al màxim els avantatges que suposen les noves tecnologies.

Durant els quatre dies que dura el Congrès, s'organitzen diferents activitats:
  • Conferències. Se celebren prop de 400 ponències agrupades en diferents àrees. Les conferències aborden temes de la màxima actualitat referents a com les tecnologies s'apliquen en l'empresa i en les administracions públiques o com són utilitzades per la societat civil. Així mateix l'IGC permet als assistents conèixer novetats i tendendències de mercat. El congrés comptarà amb keynote speakers, experts de reconeguda trajectòria professional a nivell internacional que exposaran temes d'actualitat a les sessions plenàries.
  • IGC Village. El Village és l'espai d'exposició de les darreres novetats de productes i serveis relacionats amb Internet i les Noves Tecnologies, associades als continguts de les conferències. Disposa d'una àrea d'estands, sales de presentació de productes, una zona de descans per a tots els congressistes i una àrea de navegació.
  • Premis IGC. Tenen la vocació de ser una plataforma de llançament per a totes aquells professionals i empreses dedicats a la investigació i a la innovació en el camp d'Internet i les Noves Tecnologies.
  • Sopar IGC. És el punt de trobada entre congressistes, empreses, organitzadors i patrocinadors, on s'hi apleguen mes de 1000 persones.
Per a consultar el programa complet, podeu adreçar-vos a http://www.igcweb.net

No hay comentarios: