2007/07/07

Des del Fórum 2007

Des d'ahir, divendres, 6 de juliol i fins demà, diumenge, 8, la Jove Cambra Internacional Catalunya duu a terme el Fórum de Joves Emprenedors.


Aquesta desena edició, organitzada per la Jove Cambra de Tarragona, sota la direcció de la Núria Olivé, es realitza al Perelló.

Ahir, divendres, vam poder gaudir d'una molt interessant conferència, a càrrec del Carles Murillo, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i col·laborador de l'EUNCET, i membre de la Comissió Econòmica del FC Barcelona, qui va presentar el 'cas empresarial' del FCB com a model de gestió esportiva.

Després de sopar, vam dur a terme les activitats de coneixença, formació de grups i les primeres activitats de treball.

Durant tot el dia d'avui, es duen a terme els diferents seminaris de formació:
  • Motivació i Lideratge, impartit per l'Albert Riba i el Jaume Mallol
  • Direcció d'Equips de Treball, sota la impartició de l'Elisa Salvador i el Ricard Forcat
  • Presentacions Eficaces, amb el Jordi Simon i el Xavier Falgar
  • Gestió de Projectes, a càrrec de la Isabel Pascual i un servidor, en Ramon Costa
Aquest any el headcoach és el Toni Díaz, amb el suport de l'Oscar Hijosa.

Després de dinar hem tingut ocasió, també, d'assistir a una interessant xerrada a càrrec del Marcel Prunera, senador de la JCI i ex-formador del Fórum, actual Director de Promoció Económica de la Conselleria d'Economia de la Generalitat de Catalunya, qui ens ha donat una visió sobre 'Estratègia' tot comentant el Pla per a la Competitivitat, definit al 2003 i amb la participació i el consens dels diferents agents sócio-económics catalans.

Com destava el Marcel, tot Pla Estratègic ha de comptar amb 3 claus 'imprescindibles':
  • Anàlisi
  • Qüestionament (de tot)
  • Mètode
En una estona (en aquests moments, està finalitzant la tercera ronda de seminaris), s'iniciaran els actes de celebració del Xè Aniversari, sota la coordinació del Gerard Monguió i el Manel Taboada, i que culminaran amb el Sopar de Gala, amb l'assistència d'antics formadors, antics alumnes i directors de les darreres edicions del Fórum.

I demà, diumenge, entre d'altres coses, el TeamWorking.

Però això ja ho comentarem en un altre post.

No hay comentarios: