2007/07/09

Xè Aniversari del Fórum. Punt i Final

Abans que res, que ningú s'espanti.

El Fórum de Joves Emprenedors no deixa d'organitzar-se.
Al contrari, un any mes es va demostrar que té un llarg futur.

El títol va en un sentit mes personal.

Ahir, diumenge, 8 de juliol, va finalitzar la Xa Edició del Fórum de Joves Emprenedors, al Perelló, amb el lliurament dels certificats als mes de 30 participants i el reconeixement a la tasca dels formadors i l'equip d'organització.

Ara bé, per alguns, i és el meu cas, significava la fi d'un cicle.

Tant el Toni Díaz, com el Manel Taboada i un servidor, aquest ha estat el nostre darrer Fórum com a membres de l'equip de formadors.

I volia aprofitar aquest 'post' per a fer un repàs del que ha estat la meva participació al Fórum durant aquests darrrers anys i un reconeixement i agraïment a tota la gent que hi ha participat.

No és la primera vegada que escric en el blog sobre el Fórum.

Podeu consultar altres reflexions anteriors a:

Segurament, tampoc serà el darrer cop que ho faci, però ja serà en diferents circumstàncies personals.

Ja queda lluny aquell 1998, quan vaig tenir el 'plaer' i l'honor de poder coordinador l'equip de formadors de la primera edició del Fórum a Terradets, sota la 'tutela' d'un bon amic, el Manel Taboada.

L'any següent, a Girona, em vaig responsabilitzar del seminari de 'Gestió del Temps' amb el David Balaguer. El 2000 vaig 'descansar' i al 2001, juntament amb l'Enric Sucarrats impartíem el seminari 'Comunicació en l'Equip', a Sabadell

El 2002, amb el Manel Taboada vam tornar a impartir el seminari de 'Comunicació en l'Equip', aquesta vegada a Falset, que vaig repetir al 2003, juntament amb el Jordi Simon, a Igualada (Molí de la Roda). En aquesta edició, organitzada a casa, vaig tenir ocasió d'actuar, també, com a Headcoach.

L'any següent, el 2004 a Cardona, amb el Manel Taboada, vam dur a terme el seminari 'Direcció de l'Equip de Treball', el mateix seminari que l'any següent, 2005, a Les Avellanes, impartia amb l'Enric Sucarrats, i on vaig responsabilitzar-me, per tercer cop, de la coordinació de l'equip de formadors, com a Headcoach.

A El Castellet, el 2006, vaig tornar a fer parella amb el Manel Taboada, on vaig impartir la darrera edició del seminari de 'Direcció d'Equips'.

I en aquest darrer any, vaig poder formar tandem amb la Isabel Pascual, impartint la 'Direcció de Projectes'.

A tots els meus companys de seminaris, un molt fort agraïment.
Però no seria just, agrair la col·laboració dels meus companys d'acció formativa, només.

L'equip de formadors de cada Fórum ha estat compost per un mínim de 8 persones per edició.
I ha estat gràcies a tots que hem pogut oferir aquests programes de qualitat.

Permeteu-me, a mode de reconeixement, que els anomeni:
David Balaguer, Jordi Blasi, Manel Casals, Alex Grau, Josep Montañés, Pere Palomo, Sebastià Rodó Rodà, Elisa Salvador, Manel Taboada, Toni Díaz, Jordi Pons, Anna Carrión, Jorge Taboada, Mercè Agustí, Salvi Batlle, Marcel Prunera, Jordi Simon, Joan Carles Díaz Meco, Enric Sucarrats, Jordi Torras, Francesc Puertas, Josep M. Plassa, Carlos Vidal, Susanna Sánchez, Albert Riba, Isabel Pascual, Xavier Falgar, Marta Fernández, Ricard Forcat, Jaume Mallol i Oscar Hijosa.

I el planter en té molts mes a punt d'assumir la formació de les Joves Cambres.

Finalment, gràcies a tots els Vice-presidents Nacionals de Formació de la Jove Cambra Internacional de Catalunya i a totes les Joves Cambres locals que han fet possible l'organització d'aquestes 10 edicions.

Per molts anys de Fórum!

No hay comentarios: