2008/02/08

Inici Postgrau en Direcció de Projectes

Aquest passat dilluns, 4 de febrer, vam iniciar la segona edició del Postgrau en Direcció de Projectes, co-organitzat per EU Gimbernat i Tomàs Cerdà i el Centre Tecnològic ASCAMM i del qual en sóc Co-Director.

Aquesta segona edició compta amb la participació d'alumnes de diferents empreses i sectors heterogenis, tal i com vam succeir en la seva primera edició, la qual cosa garantirà un interessant espai d'intercanvi d'experiències entre els participants i l'equip docent.

Com a novetat d'aquesta segona edició es pot destacar la reestructuració dels continguts en nous mòduls, seguint, això sí, tots els àmbits de gestió marcats pel PMBOK (Project Management Body of Knowledge) del PMI (Project Management Institute), amb un mòdul final de preparació per a superar l'examen d'acreditació del PMP (Project Management Professional), juntament amb l'ampliació de possibles especialitats (Informàtica, Automoció i R+D en projectes europeus).

El primer mòdul, iniciat aquest dilluns té com a objectius l'homogeneïtzació dels principals conceptes en gestió de projectes (Cicle de Vida, Metodologies, Àmbits de Gestió, Processos, Eines i Tècniques,...), la presentació del PMI-PMBO-PMP, l'anàlisi de l'impacte de les estructures organitzatives en la gestió de projectes multidepartamentals, la definició estratègica de projectes i la planificació i gestió de l'abast i el temps (activitats, fites,...) en un projecte.

En aquest primer mòdul, també s'iniciarà el projecte 'personal' de cada participant i que es presentarà a la finalització del postgrau, en el mes de juliol.

No hay comentarios: