2010/01/29

Participació a CDigital2010 (Catosfera)

La Catosfera 2010 ja ha començat!

Des d’ahir i fins demà, dissabte, a Granollers, s’està duent a terme la 3a edició de la Catosfera, un dels macro events catalans al voltant de les xarxes sociales i les eines web 2.0 (blogs, microblogs,…).

Podeu trobar l’agenda completa a la seva web www.cdigital.cat.

Personalment, aquesta tarda he tingut ocasió de dinamitzar i participar en una taula rodona sobre l’aplicació de la web 2.0 i el seu ús intern a les empreses.

En el meu cas he presentat, conjuntament amb la Meritxell Casals, l’experiència del Centre d’Innovació en Productivitat (www.centreproductivitat.cat) en la definició de la nostra estratègia Web2.0, el que anomenem el CIP 2.0, però sobretot fent èmfasi en l’ús del nostre blog corporatiu, la wiki i el microblog intern, així com l’ús de la sindicació de continguts, via RSS i l’etiquetatge de continguts a la nostra intranet.

A continuació podeu veure la presentació.

Vull aprofitar aquest post per a compartir amb vosaltres un parell de vídeos relacionats amb la Catosfera i la web 2.0 i les xarxes socials.

El primer és un dels vídeos de promoció de la Catosfera

I el segon és un vídeo que avui la Marta Carballo (http://martacarballo.wordpress.com/), ponent de la conferència “Scouting i Headhunting a les xarxes socials”, ens ha ensenyat

No hay comentarios: