2008/07/19

La Universitat d'Estiu d'Igualada i la Jove Cambra d'Igualada

Ara fa 5 anys, el 2003, des de la Jove Cambra d'Igualada, vam impulsar la definició, creació i execució de la Universitat de Tardor d'Igualada, la Ut'I, un projecte que vaig tenir l'honor de dirigir en la seva primera edició.

Durant 5 anys hem dut a terme, durant el mes d'octubre, les diferents edicions d'aquest programa.

He anat publicant diferents 'posts' en aquest bloc, comentant-h0.

L'any passat, a mes, impulsat per la Revista d'Igualada i amb la col·laboració de la Universitat Ramon Llull, va tenir lloc la primera edició de la Universitat d'Estiu d'Igualada i per aquesta segona edició, vam acordar amb el seu director, el Quim Solé, que la nostra entitat, la Jove Cambra d'Igualada, hi participés coordinant un dels cursos, "Gestió d'Entitats: Diagnosi, estratègies i formes d'actuar" (blog).


Personalment, vaig agafar el repte de coordinar aquest curs, definint-ne el programa, proposant l'equip docent i els seus continguts.

El curs va acabar el passat dimarts, 15 de juliol, després de quatre sessions en què vam treballar des d'aspectes generals a la direcció d'una associació fins a la seva organització i gestió, la direcció de persones, la comunicació i l'aplicació de les noves tecnologies i Internet com a canals i eines per a la difusió i promoció.

El curs va comptar amb un equip de docents d'alt nivell, el Francesc Puertas (CV), el Manel Taboada (CV), l'Elisa Salvador (CV) i el Lleonard del Río (CV).

I com a cloenda del curs, vam organitzar una taula rodona (link) que va comptar amb la participació de quatre dirigents d'entitats locals, nacionals i internacionals i que va ser, permeteu-me l'expressió, una activitat de síntesi de tot el curs.

Si voleu consultar tota la informació del curs, sessions, continguts treballats,..., o inclús accedir a materials que vam elaborar ho podeu fer accedint al blog que vam crear per al curs http://cursgestioentitats.blogspot.com

No hay comentarios: