2008/07/24

S'acaba el curs....

Durant tota la nostra infantesa i posteriorment, mentre som estudiants, el nostre ‘cicle anual’ es correspon, sobretot, al curs acadèmic (Setembre-Agost) i no el clàssic Gener-Desembre, oi?
Quan ens incorporem al món laboral, tot canvia, i llavors passem a treballar en anys naturals, a excepció d’aquells que estan immersos en el mon educatiu (setembre-juny) o dels que estan en empreses en què el seu any fiscal és Juny-Maig, Setembre-Agost,…, però en aquests darrers casos, el cicle anual passa a ser també el clàssic.
En canvi, per aquells que seguim vinculats als dos móns, al ‘professional’ i a l’”acadèmic”, hem de compaginar dos cicles anuals: el clàssic dins les nostres responsabilitats empresarials i el de curs, pel nostre àmbit ‘universitari’.
I aquests dies, estem de tancament del segon cicle.
Al juny vaig acabar les classes a la Universitat (UPC) i vam publicar les notes a principis de juliol.
També en el mes de juliol vaig tenir l’examen de recuperació dels estudis en Enginyeria Tècnica en Informàtica a les Escoles Gimbernat i ara fa pocs dies els alumnes del Postgrau en Gestió de Projectes van presentar els seus “Projectes Final de Curs”, dels quals adjunto alguna foto (a mes, haig de dir que van ser uns treball de molta qualitat).
I a nivell de la UOC, els alumnes del Postgrau també van lliurar les seves darreres activitats i el curs acadèmic ‘reglat’ va finalitzar a mitjans juny.
….
En definitiva, estem tancant el curs.
J
De fet, ja tocava, oi?
D’aquí a poques setmanes, a mitjans de setembre tornem a iniciar les classes de l’Enginyeria en Informàtica a la UPC i després vindran les de la Gimbernat, el postgrau,…
Per tant, doncs, comencem les vacances acadèmiques….
… i també les professionals.
Aquesta vegada no coincidim en el cicle anual, però sí en el de vacances.
J

No hay comentarios: