2008/12/13

Jornades de planificació de la JCI Catalunya

Aquells que ja coneixeu la Jove Cambra Internacional (http://www.jci.cc/) sabeu que la nostra entitat té una característica que la diferencia de la majoria d'organitzacions: totes les responsabilitats, a nivell local (President, VicePresident, Tresorer, Secretari,...), a nivell nacional i a nivell internacional, es renoven cada any.




I lluny de ser una font de 'problemes de continuïtat',..., és una eina de dinamització importantíssima: ens permet organitzar, per exemple, a nivell nacional (JCI Catalunya, http://www.jcicatalunya.org/), i a través de les Joves Cambres Locals (Igualada, Manresa, Barcelona, Girona, ....) mes de 300 activitats.


Això sí, per evitar aquestes dificultats que podria comportar el relleu de tots els responsables, es duen a terme unes sessions de planificació 'anuals', a tots els nivells.


Durant el dia d'avui i de demà, estem duent a terme les Jornades de Planificació de la JCI Catalunya, a la qual s'han aplegat els membres de la Junta Nacional d'enguany (2008) i del proper any (2009), els Presidents Locals del proper any i bona part dels actuals, així com també alguns dels membres de les Joves Cambres Locals (juniors).


En una apretada agenda, tots els responsables d'àrea (comunitat, internacional, oportunitats professionals, formació,...) presenten els principals objectius i activitats previstos per l'any vinent, els presidents locals també comparteixen alguns dels projectes que tenen planificats per al 2009 i en definitiva, es coordinen totes aquestes accions.






En el meu cas, hi participo representant al Senat de la JCI Catalunya (http://www.senadors.com/) amb l'objectiu d'enfortir l'enllaç entre les dues Juntes.


Us convido a què tots aquells que no conegueu aquesta entitat i tingueu inquietuds per organitzar projectes per a la comunitat, conèixer persones de molts i diferents països,..., visiteu la web nacional i des d'allà tindreu el contacte de cadascuna de les 13 joves cambres locals, com la d'Igualada (http://www.jcigualada.org/) a la que pertanyo:


També en el meu bloc hi podreu trobar diferents posts presentant i comentant activitats de la nostra entitat: http://ramoncosta.blogspot.com/search/label/JCI

No hay comentarios: