2008/12/04

La carrera del professional TIC - Comissió TIC UEA

Aquest passat dimarts, 2 de desembre, vam organitzar des de la Comissió TIC de la Unió Empresarial de l'Anoia (http://www.uea.cat/), una jornada dirigida als Professionals TIC del nostre territori.

La jornada va comptar amb la participació d'un nombre important d'igualadins i anoiencs interessats en els temes tractats, "La carrera del professional TIC", impartida pel Lleonard del Río, soci director de Tecdencies (http://www.tecdencies.com/) i les "Certificacions oficials dels fabricants", presentada per Manel López, Director Tècnic de Ceina (http://www.ceina.com/), ambdós membres de la Comissió TIC de la UEA.



La tercera presentació va consistir en una presentació de diferents recursos que aquest professionals tenen per associar-se, treballar plegats, compartir inquietuds i canalitzar moltes de les seves necessitats de 'networking', i va anar a càrrec d'un servidor, Ramon Costa, com a President de la Comissió TIC.

Si voleu consultar el material de la jornada, podeu trobar-lo en aquest link: http://cid-b9c612b0c8d2a14e.skydrive.live.com/browse.aspx/ConfCarreraProfTIC?nl=1&uc=2&isFromRichUpload=1








No hay comentarios: