2008/12/13

Presentació del bloc de la Comissió OSI

Aquest passat dijous vaig tenir ocasió de participar en una xerrada, "Els blocs com a eina de comunicació corporativa" organitzada per la Comissió OSI (Organització i Sistemes d'Informació) del Col•legi d’Economistes de Catalunya i la Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), i en representació del Centre d'Innovació en Productivitat (http://www.productivitycenter.org/).

Durant aquesta jornada es va presentar, també, el nou bloc de la comissió, http://comissioosi.wordpress.com/, que us convido a què visiteu i on hi trobareu articles molt interessants.

També us adjunto un link a la meva presentació: document

El que sí volia remarcar, i seguint amb els darrers posts del meu bloc, sobre l'interès creixent de les empreses i dels seus dirigents sobre l'ús i aplicació de totes aquestes eines Web 2.0 per a les organitzacions. Una prova va ser el nombre elevat de participants que hi ha hagut en les darreres jornades, xerrades i seminaris, als que he tingut ocasió d'assistir darrerament.

Vam aprofitar per comentar, mes enllà del blocs, l'ús i potencial que tenen eines com les xarxes socials per a la promoció de les nostres companyies, la capacitat d'arribar a potencial mercat, fer 'estudis de mercat', tenir feedback dels nostres clients, usuaris,...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Moltes gràcies per la teva participació a l'acte. Fou tot un èxit a jutjar per l'interés entre els assistents.

Confiem seguir col·laborant en aquest i altres temes.

Salutacions,

Marco.