2008/09/24

AnoiaDiari.cat

Fa pocs minuts que hem sortit de la presentació del futur diari digital AnoiaDiari.cat (www.anoiadiari.cat ), que ha tingut lloc a la Biblioteca Centra d'Igualada, i que ha estat precedida per la interessantíssima conferència de Saül Gordillo (expert en periodisme digital, autor del llibre Nació.cat, i, després de dirigir diferents mitjans de comunicació, actualment estŕ al capdavant de l'Agčncia Catalana de Notícies -ACN), amb el provocador títol "Desapareixeran els diaris en paper? El naixement dels diaris digitals".

I dic futur, per què aquest nou diari digital d'àmbit comarcal sortirà a la llum (en aquest cas a la xarxa) el proper dimecres, 1 d'octubre.

Caldrà esperar a veure'l, per suposat, però com a Internauta, Blocaire Català i sobretot Igualadí-Anoienc, estic d'alló mes entusiasmat amb aquesta nova eina, que no només ens ha de permetre conéixer què passa a la nostra comarca, d'una manera àgil i ràpida (prometen, també, 'fresca'), sinó posar un granet mes de sorra per ubicar el nostre territori a Internet.

De fet, ja m'he donat d'alta per a rebre les notícies, puntualment, per correu electrònic, tot i que confeso, que un cop estigui actiu em 'subscriuré als continguts' (RSS). Hem d'utilitzar totes les eines que tenim a la nostra disposició per accedir de manera ràpida i còmode a aquests continguts, oi?

Confiem, a mes, com apuntava en Saül Gordillo que sigui també un element per dinamitzar l'"AnoiaEsfera" (la catosfera anoienca).

No hay comentarios: