2008/09/14

Sobre la taula rodona de blocs a la CiberAgora

Tal i com ja vaig comentar en el meu darrer 'post' ahir, dissabte, 13 de setembre, vaig tenir ocasió de participar en la taula rodona sobre blocs, emmarcada dins la CiberAgora i que s'organitzava des del dijous passat, a Tarragona, coincidint amb la TarracoParty.

Va ser un plaer i un honor poder compartir taula amb persones com el Wicho, de Microsiervos, http://www.microsiervos.com/, (bloc situat a la posicio 46 de Technorati), el Marc Vidal, http://www.marcvidal.cat/, (el blocaire mes llegit en català, actualment) i del Juan Carlos Bonache, qui ha fet del seu bloc un fantàstic aparador de les seves capacitats artístiques (hellobonache.blogspot.com).


Per la meva part em vaig centrar a explicar la meva experiència personal en la creació i gestió, de mes de 10 bloc, en els darrers 4 anys, comptant el meu personal i que esteu llegint (http://ramoncosta.blogspot.com/), els dos corporatius (http://ascammtraining.blogspot.com/ i http://innovacionyproductividad.spaces.live.com/), així com blocs de projectes i els darrers dos vinculats a temes de formació, un d'ells encara actiu: http://postgradogestionproyectos.blogspot.com/.

Tot sigui dit, en aquests moments només mantinc el personal-professional, el corporatiu del Centre d'Innovació i el del postgrau.

Vaig intentar explicar, durant la meva presentació les lliçons apreses en aquests quatre anys, partint dels èxits i dels fracassos viscuts.

Podeu accedir a la meva presentació en aquest enllça: presentació.

També us convido a què visiteu el blog del Juan Carlos on parla de la presentació (link),


(Per cert, us convido a que visiteu el blog del Jaime Polo, lunesderesaca.com)

No hay comentarios: