2008/09/27

BNE 2008 (Ronda de contactes ràpids)


Per segon any consecutiu, i organitzat per la Jove Cambra d'Igualada (http://www.jcigualada.org/) en el marc de la Fira Multisectorial d'Igualada, s'està duent a terme, durant aquest matí el BNE (Business Network Event) o també conegut com a "Ronda Ràpida de Contactes Empresarials".

Després de l'èxit de participació de l'any passat i la satisfacció mostrada per tots els assistents, aquest any comptem amb 16 empreses participants.

L'objectiu és que en 5 minuts i en parelles de dos, s'han de presentar els serveis de cadascuna de les empreses a la cerca d'interessos comuns.

Aquest projecte, pioner a Catalunya de la mà de la Jove Cambra Internacional de Catalunya (http://www.jci.cat/) té un referent consolidat a la Junior Chamber International (http://www.jci.cc/), qui l'organitza en diferents països i ciutats arreu del món.

Aquest és un dels molts projectes que la nostra jove cambra local duu a terme durant l'any, en aquest cas dins l'àmbit de les 'oportunitats professionals'.

El projecte d'enguany és dirigit pel Jordi Tomàs.
La presentació ha anat a càrrec del Magí Senserrich, president local de la JCI Igualada 2008 i el Pep Morera, VicePresident de Promoció Econòmica i Professional de la JCI Catalunya durant aquest any.

No hay comentarios: