2008/10/01

"El Guille" a Igualada (9-oct-2008)

El proper dijous 9 d'octubre arribarà a Igualada el "Guille", dins les ponències que organitza el grup d'usuaris CatDotNet (http://www.catdotnet.org/), i gràcies a una gira que està duent a terme pels grups d'usuaris de tot Espanya.


El "Guille", és mundialment conegut pel seu portal de programació en tecnologies .NET (http://www.elguille.info/) i sens dubte un referent en llengua hispana. Guillermo Som (Nerja, Màlaga) és un del primers professionals en ser nombrat MVP (Most Valuable Professional) el 1997, gràcies a la seva participació en la comunitat de programadors.

Durant aquests últims anys ha estat donant diverses gires per Amèrica del Sud, des de Xile, Argentina passant per Perú, Equador fins arribar a Mèxic on ha arribat a donar conferències properes al miler de persones.

La ponència del Guille serà el dia 9, de 19h a 21h, a les instal·lacions del Centre de Serveis a les Empreses, situat a l'avgda. Mestre Muntaner 86 d'Igualada.

Et pots registrar a aquest event mitjançant l'adreça: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032389560&Culture=es-ES.

I si el dia 9 no et va bé d'anar-hi, tens més oportunitats de veure el "Guille" en acció, mira't la pàgina: http://www.elguille.info/lonuevo/2008/septiembre/10_Guille_Community_Tour_2008_GCT2008.aspx

No hay comentarios: